Omgivelser

Privatlivspolitik

Mere om emnet databeskyttelse

Du kan finde flere oplysninger om databeskyttelse på wogibtswas.de i vores ofte stillede spørgsmål.

Beskyttelse af personoplysninger

Operatørerne af disse sider tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt.

Data behandles fortroligt af os og "behandles" i overensstemmelse med de gældende lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser, fra 25.05.2018 især i overensstemmelse med den europæiske databeskyttelsesforordning (i det følgende benævnt: DSGVO) samt de landespecifikke databeskyttelsesbestemmelser. "Behandling" betyder enhver operation eller række af operationer, der udføres på personoplysninger, uanset om det sker automatisk eller ej, såsom indsamling, registrering, organisering, arkivering, opbevaring, tilpasning eller ændring, genfinding, konsultation, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller på anden måde tilgængeliggørelse, justering eller kombination, begrænsning, sletning eller destruktion.

"Personoplysninger" betyder enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person; en identificerbar fysisk person er en person, der direkte eller indirekte kan identificeres, navnlig ved henvisning til en identifikator som f.eks. et navn, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en online-identifikator eller et eller flere elementer, der er særlige for denne fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

Vi vil gerne påpege, at datatransmission på internettet (f.eks. kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedshuller. Fuldstændig beskyttelse af data mod adgang fra tredjeparter er ikke mulig.

Cookies

Nogle af internetsiderne bruger såkaldte cookies. Cookies er små tekstfiler, der lagres på din computer og gemmes af din browser. Cookies beskadiger ikke din computer og indeholder ikke virus. Cookies tjener til at gøre vores tilbud mere brugervenlige, effektive og sikre og til at markedsføre vores tilbud og tjenester.

De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte "session cookies". De slettes automatisk efter afslutningen af dit besøg. Derudover bruger vi såkaldte "permanente cookies" på vores hjemmeside, som automatisk slettes efter senest 24 måneder. Disse cookies gør det muligt for os at genkende din browser ved dit næste besøg og at gemme oplysninger om dit sidste besøg (f.eks. dit foretrukne sprog eller andre indstillinger) samt at indsamle statistiske data. Brugerprofiler oprettes ikke af de cookies, vi sætter.

Brugen af de ovenfor beskrevne cookies finder sted fra 25.05.2018 på det juridiske grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO. Vores legitime interesse i at bruge denne cookie er at gøre det muligt for vores kunder og brugerne af vores hjemmeside at bruge vores hjemmeside mere effektivt og at analysere og forbedre vores hjemmeside.

Cookies kan også sættes af tredjepartsværktøjer (programmer), som vi bruger på vores hjemmeside. Vi vil informere dig om brugen, funktionaliteten og yderligere detaljer om de respektive tredjepartsværktøjer inden for rammerne af denne privatlivspolitik.

Du kan indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og kun tillader cookies i individuelle tilfælde, udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt og aktivere automatisk sletning af cookies, når du lukker browseren. Hvis du deaktiverer cookies, kan funktionaliteten af denne hjemmeside være begrænset. Oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine browserindstillinger, kan findes i hjælpefunktionen i din respektive internetbrowser.

Server-logfiler

Udbyderen af siderne indsamler og gemmer automatisk oplysninger i såkaldte serverlogfiler, som din browser automatisk overfører til os. Det drejer sig om

  • browsertype og browserversion
  • anvendt operativsystem
  • Henvisnings-URL
  • Værtsnavn på den computer, der har adgang
  • Tidspunkt for serveranmodningen

Disse data kan ikke henføres til bestemte personer. Disse data sammenføres ikke med andre datakilder. Vi forbeholder os ret til at kontrollere disse data efterfølgende, hvis vi bliver opmærksomme på konkrete tegn på ulovlig brug.

Disse data behandles for at muliggøre brugen af de internetsider, du har besøgt, til statistiske formål, for at forbedre vores internettilbud og for sikkerhed mod ulovlige cyberangreb, samt for at udøve, hævde eller forsvare juridiske krav. Dine data vil kun blive gemt, så længe det er nødvendigt for at udøve, hævde eller forsvare juridiske krav, hvis nogen, og for at forsvare sig mod mulige cyberangreb og for at give retshåndhævende myndigheder de oplysninger, der er nødvendige for retsforfølgelse.

Fra den 25.05.2018 har denne databehandling, der er beskrevet ovenfor, sit retsgrundlag i artikel 6, stk. 1, litra b), i DSGVO med det formål at udføre nødvendige foranstaltninger forud for kontraktindgåelse, som finder sted på din anmodning for at gøre det muligt for dig at bruge de internetsider, du har tilgået. Såfremt ovenstående data behandles med henblik på sikkerhed mod ulovlige cyberangreb, eller for at udøve, hævde eller forsvare juridiske krav, vil dette ske på det juridiske grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f) i DSGVO fra 25.05.2018. Vores legitime interesse for denne databehandling ligger i evalueringen af dataene for at forbedre vores internettilbud, for at udøve, hævde eller forsvare juridiske krav, hvis det er nødvendigt, og for at beskytte vores systemer mod ulovlige cyberangreb. I det omfang vi er forpligtet ved lov til at videregive dine data, f.eks. til retshåndhævende myndigheder, for at muliggøre strafferetlig forfølgelse, vil dette ske på det juridiske grundlag af artikel 6, stk. 1, litra c) DSGVO fra 25.05.2018.

Kontaktformular

Hvis du sender os forespørgsler via kontaktformularen, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen, herunder de kontaktdata, du har angivet der, blive gemt af os med det formål at behandle forespørgslen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi videregiver ikke disse data uden dit samtykke eller en juridisk forpligtelse.

Fra den 25.05.2018 har denne databehandling, der er beskrevet ovenfor, sit retsgrundlag i artikel 6, stk. 1, litra b) DSGVO til gennemførelse af nødvendige foranstaltninger forud for kontraktindgåelse, som finder sted på din anmodning. En overførsel af dine data på grund af en juridisk forpligtelse vil finde sted fra 25.05.2018 på det juridiske grundlag i artikel 6, stk. 1, litra c), DSGVO.



Privatlivspolitik for brug af Google Analytics

Dette websted bruger funktioner fra webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.
Google Analytics bruger såkaldte "cookies". Dette er tekstfiler, der gemmes på din computer og muliggør en analyse af din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af webstedet, overføres til og gemmes af Google på servere i USA.

For mere information om, hvordan Google Analytics håndterer brugerdata, se venligst Googles privatlivspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Browser-plugin
Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge den fulde funktionalitet på denne hjemmeside. Du kan også forhindre indsamling af data genereret af cookien og relateret til din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) af Google og behandling af disse data af Google ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt på følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Indsigelse mod dataindsamling
Du kan forhindre indsamling af dine data af Google Analytics ved at klikke på følgende link. Der vil blive sat en opt-out-cookie, som forhindrer indsamling af dine data under fremtidige besøg på denne hjemmeside:

Fravalg af Google Analytics
(opt out fungerer kun i browseren og kun for dette domæne).

Behandling af ordredata
Vi har indgået en kontrakt om behandling af ordredata med Google og implementerer fuldt ud de strenge krav fra de tyske databeskyttelsesmyndigheder, når vi bruger Google Analytics.

IP-anonymisering
Vi bruger funktionen "Aktivering af IP-anonymisering" på denne hjemmeside. Det betyder imidlertid, at din IP-adresse forkortes på forhånd af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes der. På vegne af operatøren af denne hjemmeside vil Google bruge disse oplysninger med det formål at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om hjemmesideaktivitet og levere andre tjenester relateret til hjemmesideaktivitet og internetbrug til hjemmesideoperatøren. Den IP-adresse, der overføres af din browser som en del af Google Analytics, vil ikke blive slået sammen med andre Google-data.

Juridisk grundlag
Brugen af Google Analytics beskrevet ovenfor udføres fra 25.05.2018 på grundlag af vores legitime interesse og dermed på det juridiske grundlag i artikel 6, stk. 1, litra f) DSGVO. Vores legitime interesse i at bruge Google Analytics er at designe vores hjemmesider så optimalt som muligt og dermed gøre dem attraktive for vores besøgende og at markedsføre vores produkter og tjenester.

Privatlivspolitik for brug af Facebook-plugins (Like-knap)

Plugins fra det sociale netværk Facebook, udbyder Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, er integreret på vores sider. Du kan genkende Facebook-plugins på Facebook-logoet eller "Like-knappen" ("Like") på vores side. Du kan finde en oversigt over Facebook-plugins her: http://developers.facebook.com/docs/plugins/

Når du besøger vores sider, oprettes der en direkte forbindelse mellem din browser og Facebook-serveren via pluginet. Facebook modtager derved information om, at du har besøgt vores side med din IP-adresse. Hvis du klikker på Facebook-knappen "Synes godt om", mens du er logget ind på din Facebook-konto, kan du linke indholdet af vores sider på din Facebook-profil. Vi gør opmærksom på, at vi som udbyder af siderne ikke har kendskab til indholdet af de overførte data eller Facebooks brug af dem. For mere information, se venligst Facebooks privatlivspolitik på http://de-de.facebook.com/policy.php. Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal kunne forbinde dit besøg på vores sider med din Facebook-brugerkonto, bedes du logge ud af din Facebook-brugerkonto og/eller slå brugen af JavaScript fra i din browser. Oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine browserindstillinger, kan findes i hjælpefunktionen i din respektive internetbrowser. Brugen af Facebook-plugins, der er beskrevet ovenfor, udføres fra 25.05.2018 på grundlag af vores legitime interesse og dermed på det juridiske grundlag i artikel 6, stk. 1, litra f) DSGVO. Vores legitime interesse i brugen af Facebook-plugins er at designe vores internetsider så optimalt som muligt og at markedsføre vores produkter og tjenester....



Privatlivspolitik for brug af Twitter

Funktioner fra Twitter-tjenesten er integreret på vores sider. Disse funktioner udbydes af Twitter Inc, 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Ved at bruge Twitter og funktionen "Re-Tweet" bliver de hjemmesider, du besøger, knyttet til din Twitter-konto og gjort kendt for andre brugere. I denne proces overføres der også data til Twitter. Vi gør opmærksom på, at vi som udbyder af siderne ikke har kendskab til indholdet af de overførte data eller Twitters brug af dem. Du kan finde flere oplysninger om dette i Twitters privatlivspolitik på http://twitter.com/privacy. Du kan ændre dine databeskyttelsesindstillinger på Twitter i kontoindstillingerne på: http://twitter.com/account/settings. Hvis du ikke ønsker, at Twitter skal kunne forbinde dit besøg på vores sider med din Twitter-brugerkonto, bedes du logge ud af din Twitter-brugerkonto og/eller slå brugen af JavaScript fra i din browser. Oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine browserindstillinger, kan findes i hjælpefunktionen i din respektive internetbrowser. Den ovenfor beskrevne brug af Twitter-plugins er baseret på vores legitime interesse pr. 25.05.2018 og dermed på retsgrundlaget i artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO. Vores legitime interesse i at bruge Twitter-plugins er at designe vores hjemmesider så optimalt som muligt og at markedsføre vores produkter og tjenester.

Privatlivspolitik for brugen af Google+

Vores sider bruger funktioner fra Google+. Udbyderen er Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Indsamling og videregivelse af oplysninger: Ved hjælp af Google+-knappen kan du offentliggøre oplysninger over hele verden. Via Google+-knappen modtager du og andre brugere personligt tilpasset indhold fra Google og vores partnere. Google gemmer både oplysninger om, at du har givet +1 til et indhold, og oplysninger om den side, du så på, da du klikkede på +1. Dine +1 kan vises som meddelelser sammen med dit profilnavn og foto i Googles tjenester, f.eks. i søgeresultater eller i din Google-profil, eller andre steder på hjemmesider og i annoncer på internettet.

Google registrerer oplysninger om dine +1-aktiviteter med henblik på at forbedre Googles tjenester for dig og andre. For at kunne bruge Google+-knappen skal du have en globalt synlig, offentlig Google-profil, som mindst skal indeholde det navn, du har valgt til profilen. Dette navn bruges i alle Googles tjenester. I nogle tilfælde kan dette navn også erstatte et andet navn, du brugte, da du delte indhold via din Google-konto. Identiteten på din Google-profil kan blive vist til brugere, der kender din e-mailadresse eller har andre identificerende oplysninger om dig.

Brug af indsamlede oplysninger: Ud over de anvendelser, der er forklaret ovenfor, vil de oplysninger, du giver, blive brugt i overensstemmelse med Googles gældende privatlivspolitik. Google kan offentliggøre samlede statistikker om brugernes +1-aktiviteter eller dele dem med brugere og partnere, såsom udgivere, annoncører eller tilknyttede websteder.

Yderligere oplysninger kan findes i Googles privatlivspolitik på: https: //policies.google.com/privacy?hl=de Hvisdu ikke ønsker de ovennævnte dataoverførsler til Google, anbefaler vi, at du logger ud af Google, før du besøger vores hjemmesider og/eller deaktiverer brugen af JavaScript i din browser. Oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine browserindstillinger, kan findes i hjælpefunktionen i din respektive internetbrowser.

Den ovenfor beskrevne brug af Google+1 sker fra den 25.05.2018 på grundlag af vores legitime interesse og dermed på retsgrundlaget i artikel 6, stk. 1, litra f) i DSGVO. Vores legitime interesse i brugen af Google+1 er at designe vores hjemmesider så optimalt som muligt og at markedsføre vores produkter og tjenester.



Privatlivspolitik for brugen af Google AdSense

Denne hjemmeside bruger Google AdSense, en tjeneste til integration af reklamer. Udbyderen er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Ved hjælp af Google Adsense kan vi vise målrettede reklamer fra tredjepartsfirmaer på vores websted. Indholdet af reklamerne er baseret på dine interesser, som Google bestemmer på grundlag af din tidligere brugeradfærd. Derudover tages der også hensyn til kontekstuelle oplysninger som din placering, indholdet af det websted, du har besøgt, eller de Google-søgeord, du har indtastet, når du vælger den passende annonce.

Google AdSense bruger cookies, web beacons (usynlig grafik) og sammenlignelige genkendelsesteknologier. Dette gør det muligt at analysere oplysninger som f.eks. besøgstrafik på disse sider.

De oplysninger, der indsamles af Google Adsense om brugen af dette websted (herunder din IP-adresse) og levering af reklameformater, overføres til og gemmes af Google på servere i USA. Disse oplysninger kan videregives af Google til Googles kontraktlige partnere. Google vil dog ikke slå din IP-adresse sammen med andre data, som du har gemt.

Brugen af denne tjeneste er baseret på dit samtykke i henhold til art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO og § 25 stk. 1 TTDSG. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Dataoverførsel til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser. Detaljer kan findes her: https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/.



Registrering på denne hjemmeside og behandling af kunde- og kontraktdata

Du kan registrere dig på vores hjemmeside for at bruge yderligere funktioner på siden eller for at indgå kontrakter med os. Vi bruger kun de data, du indtaster til dette formål, til at bruge det bestemte tilbud eller den service, som du har registreret dig for.
Ved vigtige ændringer, f.eks. i tilbuddets omfang eller i tilfælde af teknisk nødvendige ændringer, bruger vi den e-mailadresse, der er angivet under registreringen, til at informere dig på denne måde.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er derfor f.eks. at behandle forespørgsler eller at levere de tjenester, du har anmodet om.

For at gennemføre de nødvendige foranstaltninger før kontraktindgåelse, som udføres på din anmodning, eller for at opfylde kontrakten, kan dine data blive videregivet til tjenesteudbydere, der støtter os, og som vi naturligvis har udvalgt omhyggeligt. Det kan være tekniske tjenesteudbydere eller tjenesteudbydere, der støtter os i forsendelse eller betalingsbehandling eller bogføring.

Vi behandler dine personoplysninger til ovennævnte formål fra den 25.05.2018 på det juridiske grundlag af artikel 6, stk. 1, litra b) i DSGVO for at opfylde en kontrakt med dig eller for at udføre nødvendige foranstaltninger forud for kontraktindgåelse, som finder sted på din anmodning. Uden at levere personoplysningerne kan vi ikke behandle din anmodning og/eller indgå kontrakten med dig og levere de tilbudte tjenester og fordele.

Derudover behandler vi dine data med det formål at udøve, hævde eller forsvare eventuelle juridiske krav, der opstår som følge af kontraktforholdet, og om nødvendigt for at gøre det muligt for retshåndhævende myndigheder at retsforfølge dig eller for at overholde lovbestemte opbevaringsforpligtelser. Fra og med 25.05.2018 udføres ovennævnte databehandling på det juridiske grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO eller delvist artikel 6, stk. 1, litra c), i DSGVO for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt (f.eks. forpligtelser til at udlevere data til retshåndhævende myndigheder, opbevaringsforpligtelser). Vores legitime interesse for denne databehandling på det juridiske grundlag i art. 6(1)(f) DSGVO er at kunne udøve, hævde eller forsvare eventuelle juridiske krav, der opstår som følge af kontraktforholdet.

Dine data vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke, for eksempel til reklameformål.



SSL-kryptering

Dette websted bruger SSL-kryptering af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte overførslen af fortroligt indhold, såsom forespørgsler, som du sender til os som webstedsoperatør. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved, at adresselinjen i browseren ændres fra "http://" til "https://" og ved låsesymbolet i din browserlinje.
Hvis SSL-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjeparter.



Krypterede betalingstransaktioner på denne hjemmeside

Betalingstransaktioner via de almindelige betalingsmidler (Visa/Mastercard, direkte debitering) sker udelukkende via en krypteret SSL-forbindelse. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved, at adresselinjen i browseren ændres fra "http://" til "https://" og ved låsesymbolet i din browserlinje.
Med krypteret kommunikation kan de betalingsdata, du sender til os, ikke læses af tredjeparter.



Opbevarings- og sletningsperioder for persondata

Hvis formålet med behandlingen af dine personoplysninger ikke længere er relevant, vil de oplysninger, som vi behandler om dig, rutinemæssigt blive slettet eller blokeret, medmindre du har givet samtykke til permanent opbevaring af dine personoplysninger.

Hvis individuelle data skal opbevares, efter at behandlingsformålene er ophørt med at gælde på grund af lovbestemte opbevaringsperioder (f.eks. opbevaringskrav i henhold til skatte- og handelslovgivning), vil sletningen blive erstattet af blokering af dataene. De data, der skal opbevares, kan derefter udelukkende behandles til de førnævnte formål på det juridiske grundlag i artikel 6, stk. 1, litra c) DSGVO.



DINE RETTIGHEDER SOM REGISTRERET

Du har til enhver tid de nedenfor beskrevne rettigheder:

- Ret til bekræftelse og til at blive informeret om de personlige data, vi behandler, i overensstemmelse med artikel 15 i GDPR
- Ret til berigtigelse af dine personlige data i overensstemmelse med artikel 16 i GDPR
- Ret til sletning af dine persondata ("retten til at blive glemt") i henhold til artikel 17 i GDPR
- Ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger i henhold til artikel 18 i GDPR
- Ret til dataportabilitet af dine personoplysninger i henhold til artikel 20 i GDPR
- Du har ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering, som har retsvirkning for dig eller på lignende måde i væsentlig grad påvirker dig, i overensstemmelse med artikel 22 i GDPR.


Send os venligst din anmodning til følgende kontaktoplysninger:

Lakegroup GmbH & Co. KG
Alte Landstraße 7
78315 Radolfzell
info@wogibtswas.de



RET TIL INDSIGELSE

Du har til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din særlige situation, at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger vedrørende dig, som udføres på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra e) eller f) i DSGVO fra den 25. maj 2018; dette gælder også for profilering baseret på disse bestemmelser.

I dette tilfælde vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, der tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav.

Hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger vedrørende dig med henblik på sådan markedsføring; dette gælder også profilering, for så vidt som den er relateret til sådan direkte markedsføring.

Du har også ret til af grunde, der vedrører din særlige situation, at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger om dig, der udføres til videnskabelige eller historiske forskningsformål eller til statistiske formål i henhold til artikel 89, stk. 1, i GDPR, medmindre behandlingen er nødvendig for udførelsen af en opgave i samfundets interesse. Hvis du gør indsigelse mod behandling til direkte markedsføringsformål, vil personoplysningerne ikke længere blive behandlet til disse formål.



RET TIL TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, der udtrykkeligt er givet til os i henhold til databeskyttelsesloven, med virkning for fremtiden. Lovligheden af den behandling, der er udført på grundlag af samtykket indtil tilbagekaldelsen, påvirkes ikke af tilbagekaldelsen.



klager over krænkelser af databeskyttelsen til tilsynsmyndighederne

Hvis du mener, at dine databeskyttelsesrettigheder er blevet krænket, kan du kontakte tilsynsmyndigheden i din delstat eller den delstat, hvor vi har vores hjemsted. Hvis en klage vedrører en virksomhed, der har sit hjemsted i en anden forbundsstat, vil tilsynsmyndigheden videresende klagen til den tilsynsmyndighed, der er ansvarlig der.



UNDERRETNINGSPLIGT I FORBINDELSE MED KORREKTION ELLER SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER ELLER BEGRÆNSNING AF BEHANDLING

Vi underretter alle modtagere, til hvem personoplysninger er blevet videregivet, om enhver berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling i henhold til artikel 16, artikel 17, stk. 1, og artikel 18 i GDPR, medmindre dette viser sig umuligt eller indebærer en uforholdsmæssig stor indsats. Vi vil også informere dig om disse modtagere, hvis du anmoder om det.



LOVMÆSSIGE ELLER KONTRAKTMÆSSIGE KRAV OM AT LEVERE DINE PERSONOPLYSNINGER SAMT OPLYSNINGER OM NØDVENDIGHEDEN FOR INDGÅELSE AF KONTRAKTEN OG MULIGE KONSEKVENSER AF MANGLENDE LEVERING

Som tidligere beskrevet indsamler og behandler vi især dine persondata med henblik på opfyldelse af en kontrakt med dig eller med henblik på opfyldelse af foranstaltninger forud for kontraktindgåelse, som udføres på din anmodning. I nogle tilfælde er afgivelse af personoplysninger ved indgåelse af en kontrakt (f.eks. til fakturaer) påkrævet ved lov på grund af skatte- og/eller handelsbestemmelser, ellers er det en kontraktmæssig eller præ-kontraktmæssig forpligtelse. Hvis du ikke giver os personoplysninger, vil det betyde, at vi ikke kan indgå en kontrakt med dig og/eller besvare dine forespørgsler.

I det omfang vi behandler dine personoplysninger på grundlag af en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR, er det hverken kontraktligt eller juridisk påkrævet at stille dine oplysninger til rådighed til disse formål. Oplysningerne om databehandling på grundlag af legitim interesse kan findes i ovenstående oplysninger på de respektive steder. Hvis du ikke giver os personlige data til disse formål, kan det resultere i, at du ikke kan bruge vores hjemmeside og tjenester eller ikke kan bruge dem i deres fulde omfang.



Opbevarings- og sletningsperioder for persondata

Hvis formålet med behandlingen af dine persondata ophører, vil dine data, som vi har behandlet, rutinemæssigt blive slettet eller blokeret, medmindre du har givet samtykke til permanent opbevaring af dine persondata.

Hvis individuelle data skal opbevares, efter at behandlingsformålene er ophørt med at gælde på grund af lovbestemte opbevaringsperioder (f.eks. opbevaringskrav i henhold til skatte- og handelslovgivning), vil sletningen blive erstattet af blokering af dataene. De data, der skal opbevares, kan derefter udelukkende behandles til de førnævnte formål på det juridiske grundlag i artikel 6, stk. 1, litra c) DSGVO.



automatiseret beslutningstagning i individuelle tilfælde, herunder profilering.

Vi bruger ikke automatiseret beslutningstagning - herunder profilering som nævnt i artikel 22, stk. 1 og 4, i GDPR.



DATAANSVARLIG

Som udbyder af vores internettjenester er vi den dataansvarlige. Du kan kontakte os på de kontaktoplysninger, der er angivet nedenfor:

Lakegroup GmbH & Co. KG
Alte Landstraße 7
78315 Radolfzell
07732/15399-70
info@wogibtswas.de



Indsigelse mod reklamemails

Brug af kontaktdata offentliggjort inden for rammerne af aftrykspligten med det formål at sende uopfordret reklame- og informationsmateriale er hermed forbudt. Operatørerne af disse sider forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tage retslige skridt i tilfælde af uopfordret afsendelse af reklameoplysninger, f.eks. via spam-e-mails.

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 13.06.2024 03:27:32

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x