Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Berlin

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 11708 lokale detailhandlere og butikker i Berlin.

Shopping i Berlin: På opdagelse i shoppingbyen Berlin

Mode, livsstil, kunst og design - hvis du skal shoppe i Berlin, er du nødt til at vide, hvor du skal gå hen. For i en by med 3,5 millioner indbyggere er udvalget af shoppinggader og indkøbscentre enormt. Start dit shoppingeventyr i Berlin, og oplev Tysklands hovedstad på en personlig vinduesshoppingtur.

Shoppinggader og indkøbscentre i Berlin

Naturligvis kender alle disse adresser: Alexanderplatz, Hackescher Markt, Schönhauser Allee og Kurfürstendamm. Men ud over KaDeWe, Berlin Mall og designerne i Hackesche Höfe er det også værd at tage et kig på de sofistikerede forhandlere i Friedrichstraße, de små specialbutikker på Boxhagener Platz og de kreative butikker i Bergmannstraße og Oranienstraße. Butikkerne i Schloßstraße og konceptbutikkerne i det nye Bikini Berlin Mall i Charlottenburg tilbyder også et stort udvalg på lidt plads.

Shopping i markedshaller i Berlin

Man behøver ikke at være gourmet for at nyde de velduftende og farverige tilbud i markedshallerne i Berlin med alle sanser. Hvorfor ikke besøge Arminiusmarkthalle i Moabit? Nyd den lyse arkitektur i Markthalle Neun, og lad dig forundre over det farverige udvalg af mad i Markthalle Tegel. Markedshallen Marheinke i Kreuzberg byder på alt, hvad hjertet kan begære på mere end 3.000 kvadratmeter.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Berlin, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 10.06.2024 04:02:45

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x