Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Hamburg

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 12742 lokale detailhandlere og butikker i Hamburg.

Shopping Hamborg: Oplev shoppingbyen Hamborg

Pragtfuld og kosmopolitisk, sådan præsenterer Elbmetropolen Hamborg sig, og det er derfor ikke uden grund, at den betragtes som en af de mest attraktive shoppingbyer i Tyskland. Ud over livlige shoppinggader og imponerende shoppingarkader er der også et væld af individuelle specialbutikker at gå på opdagelse i. Hvert kvarter udstråler sin helt egen shoppingflair. Så bare gå i gang! Erobre Hafen-City på en alsidig shoppingtur, og lad dig forundre over elegante flagskibsbutikker, duftende markeder, maleriske gågader og elegante indkøbscentre!

Elegante shoppingarkader i Hamborg

Wandelhalle på Hamborgs hovedbanegård er en klassiker. Det er ikke kun togrejsende, der går en tur her, men også lokale, der gerne vil mødes til en sludder. Levantehaus ved det historiske Kontorhaus er et stilfuldt sted, hvor manufakturer og livsstilsbutikker føler sig hjemme. Mode, gastronomi og skønhed er dagens orden i Gänsemarkt-Passage, mens Alsterarkaden udstråler et strejf af venetiansk noblesse. Og i de hyggelige shoppingcentre Bleichenhof-Passage, Kaisergalerie og Hamburger Hof er det sjovt at shoppe i Hamborg, selv i dårligt vejr!

Shoppingdistrikter i Hamborg

Som multikulturelle kvarterer har Altona, Ottensen, Schanzenviertel og Karoviertel ikke noget at byde på. Men du kan se frem til trendy butikker, unge designere og funky modebutikker. I HafenCity viser den ultramoderne bykulisse dig også vej til trendy butikker og flagskibsbutikker. Hvis du foretrækker en mere hyggelig atmosfære, så tag et kig på de små butikker og specialforretninger på Elbmeile, i Winterhude, Uhlenhorst og Eppendorf. Shoppingområdet Jungfernstieg er på den anden side mere sofistikeret, og her kan du også nyde en skøn kaffepause med en smuk udsigt over Alster!

Tips til shopping i Hamborg

Vil du opdage kunst i Hamborg? Så besøg Deichtorhallen! Vil du shoppe med hippe modedesignere? Så vær gæst på Klosterwall! Eller er du på udkig efter en Hamborg-souvenir væk fra mainstream? Så er Osterstraße dit bedste shoppingtip i Hamborg! Butikkerne på Wogibtswas.de giver dig mere inspiration.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Hamburg, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 11.12.2023 22:10:42

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x