Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Hannover

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 7868 lokale detailhandlere og butikker i Hannover.

Populære mærker i Hannover

Shopping i Hannover: Shopping på bredden af floden Leine

Hannover er shopping, når det er bedst! For Niedersachsens metropol lokker med et væld af shoppinggader midt i det trafikdæmpede centrum. Fra bøger og mode til kunst og antikviteter til mærkevare- og specialbutikker - byen med 500.000 indbyggere ved floden Leine imponerer med sin mangfoldighed på meget lidt plads! Det er også værd at tage et kig væk fra den slagne vej: Hannover er også hjemsted for mange små, fine shoppingadresser. En oversigt:

Shopping i centrum af Hannover

Hannovers shoppinghjerte banker omkring den centrale Kröpke-Platz. Herfra danner de store shoppinggader i Niedersachsens delstatshovedstad en stjerneform. Bahnhofstrasse og Georgstrasse er de største og tættest befolkede shoppingområder. Men det er også værd at tage et kig under jorden. Niki-de-Saint-Phalle Promenade er et helt særligt shoppingområde i Hannover: en underjordisk shoppingmile, der forbinder Kröpke direkte med hovedbanegården.

Shoppingcentre i Hannover

Uanset om det regner, sner eller er varmt, er Niki-de-Saint-Phalle-Promenade ikke den eneste måde at shoppe på i Hannover, uanset vejret. Ud over den historiske markedshal er Ernst-August-Galerie og Galerie Luise am Kröpke også populære shopping-højdepunkter i Hannover. Mens Ernst-August-Galerie tiltrækker shoppere med 150 butikker og 1.200 billige parkeringspladser, imponerer Luise og Kröpcke Passage med stilfulde mærkevarebutikker i en længde af 155 meter.

Lille, men mægtig! Tips til shopping i Hannover

Shopping i Misburg kan være lige så eksotisk som en tur til Japan. Ikke langt fra Mittellandkanal ligger Bonsai Garden, som indbyder til et fascinerende besøg. På Steintor har tegneseriebutikken Comix allerede skabt sig et internationalt navn, og på Lister Meile ligger en hannoveransk institution: stormagasinet König. Med Kräuter Kühne (Lister Meile), Lan'd der bunten Steine (Hildesheimer Straße), Pfefferhaus (Linden-Nord) og Writers Corner (Leinebrücke) har Hannover flere unikke butikker, der ser frem til din individuelle opdagelse.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Hannover, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 08.12.2023 19:09:11

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x