Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Leipzig

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 8305 lokale detailhandlere og butikker i Leipzig.

Shopping i Leipzig: Europas passagehovedstad

Med næsten 550.000 indbyggere er shoppingbyen Leipzig en af de største i det østlige Tyskland. Renæssancebyens shoppinglandskab er ikke kun præget af moderne shoppingcentre, men der er også noget helt særligt at opdage her ud over maleriske loppemarkeder og duftende ugemarkeder: Leipzigs verden af arkader!

Shopping i Passagenstadt Leipzig

Et blik på shoppingguiden for Leipzig viser med det samme: I denne by er det en selvfølge at shoppe uanset vejret. I århundreder har Leipzig brugt sin tætte bebyggelse til at skabe små, men fine arkader i baggårde, mellem bygningskomplekser og i passager, der giver plads til shopping, natteliv, kunst og meget mere. Hvad med et besøg i den legendariske Mädler Passage, for eksempel? Et flyvende besøg på det gamle rådhus? En slentretur gennem Städtisches Kaufhaus? Eller en afstikker til Jägerhof, Strohsack Passage, Hansahaus eller Kretschmanns Hof? Shoppingcentrene i Leipzig er på den anden side noget større.

Shoppingcentre i Leipzig

Ædelt og stilfuldt, sådan præsenterer Marktgalerie sig, som ligger lige ved siden af markedet og huser elegante specialbutikker. Med promenaderne ved Leipzigs hovedbanegård giver universitetsbyen dig endnu en imponerende mulighed for at shoppe uanset vejret. Mere end 140 butikker er til rådighed til dette formål. Det moderne shoppingparadis Höfe am Brühl følger med 130 butikker den historiske model af "blikdåsen" fra 1968 og overbeviser også med en attraktiv blanding af sektorer. Det største shoppingcenter i Leipzig-området er dog Paunsdorf-Cneter, som har 100 butikker på i alt 70.000 kvadratmeter butiksareal.

Shopping i Leipzigs centrum

Med ankerbutikkerne Galeria Kaufhof og Karstadt Kaufhaus trækker Neumarkt dig straks ind. Andre kædebutikker og internationale detailkæder har slået sig ned i umiddelbar nærhed. Grimmaische Straße er den mest populære og varierede shoppinggade i Leipzig - i hvert fald under åben himmel.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Leipzig, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 11.12.2023 22:15:26

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x