Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i München

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 14039 lokale detailhandlere og butikker i München.

Populære mærker i München

Shopping i München: Sofistikeret shopping i shoppingbyen München

Hvor kong Maximilian II engang residerede, banker i dag Münchens sofistikerede hjerte som shoppingby. Men det er også værd at tage et kig bag den storslåede kulisse af Münchens Maximilianstrasse. For omkring Marienplatz, Neuhauserstrasse og Kaufinger Strasse er der meget at opdage! Uanset om det drejer sig om mode, livsstil, gastronomi eller kunst, vil shoppingbyen München overbevise dig med en farverig buket af shoppingidéer:

Münchens shoppingcentre: Shopping i al slags vejr

Det er da fantastisk! Med 140 butikker er de unge Riem-Arcaden det største shoppingcenter i München. Det er ikke kun den grønne beliggenhed ved den tidligere Riem-lufthavn, der overbeviser dig, men også de gode forbindelser og den mangfoldige blanding af brancher. De 135 butikker i Olympia-Einkaufszentrum (OEZ) lover masser af plads og et bredt udvalg af varer, mens det moderniserede PEP i hjertet af Neuperlach nu overrasker med masser af lys og elegant design. CityQuartier Fünf Höfe ligger centralt i Münchens gamle bydel og tilbyder dig en virkelig glamourøs shoppingoplevelse uanset vejret.

Shoppinggader og arkader i München

Hvad med lidt spændende vinduesshopping i storslåede historiske omgivelser? Intet problem, for Luitpoldblock München, der blev bygget i 1812, er nu et shoppingdistrikt med en usædvanlig blanding af mærker. Eller måske er du tiltrukket af den lysfyldte Kaufingertor Passage? Eller nyder du den attraktive blanding af sektorer og tjenester i Stachus Passagen? Uanset hvilken shoppingtur du planlægger i München, er en afslappende kaffepause i shoppingarkaden Hofstatt et must!

Shopping på markederne i München

Naturligvis er Viktualienmarkt med sin idylliske stemning stadig shoppingmagneten i hjertet af München. Men med Wienermarkt, som har været afholdt hver dag på Wiener Platz siden 1889, har München endnu et markedshøjdepunkt i vente til dig. Viktualienmarkt i Pasing, som finder sted i en indre gård, byder på friske og velsmagende regionale produkter i afslappede omgivelser væk fra byens larm og travlhed. Et populært mødested for Münchens indbyggere er Elisabethenmarkt i Schwabing, hvor den tilstødende ølhave indbyder til at blive hængende.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i München, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 11.12.2023 22:36:34

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x