Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Stuttgart

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 18286 lokale detailhandlere og butikker i Stuttgart.

Populære mærker i Stuttgart

Shopping i Stuttgart: alsidig shopping i den schwabiske metropol

Stuttgarts gågade strækker sig fra hovedbanegården til Karlshöhe og giver dig en alsidig shoppingoplevelse med en interessant blanding af internationale kæder og etablerede specialbutikker. Selvom Königsstrasse er det pulserende hjerte i shoppingbyen Stuttgart, er det også værd at tage et kig på disse kvarterer og shoppingcentre i Stuttgart:

Milaneo Stuttgart: ultramoderne indkøbscenter i det europæiske kvarter

Milaneo blev åbnet ikke langt fra Stuttgarts hovedbanegård i 2014 og er det største shoppingcenter i sydvest med i alt 200 butikker på et shoppingområde på 43.000 kvadratmeter. Selvom mode og livsstil er shoppinghøjdepunkterne i Milaneo, behøver gastronomien heller ikke at gemme sig. Takket være de 1.700 parkeringspladser er det også muligt at shoppe i Milaneo på individuel basis.

Schwaben Galerie Stuttgart: bekvem shopping i Stuttgart-Vaihingen

Shoppingcentret Schwaben Galerie i Stuttgart-Vaihingen tilbyder i alt 50 specialbutikker med fokus på mad, mode og teknologi. Men også apoteksvarer og serviceudbydere har slået sig ned på den centralt beliggende Schwabenplatz.

Königsbau Passagen Stuttgart: Shopping i pragtfulde omgivelser

Det er den vellykkede kombination af historiske bygninger og ultramoderne arkitektur, der med det samme vil overbevise dig i Königsbau Passagen. Her spadserer du gennem de imponerende søjler i Königsbau, der blev bygget i 1860, og træder ind i nutidens farverige shoppingverden i den bageste del: Oplev skønhed, mode, teknologi og livsstil i Stuttgarts shoppingadresse nr. 1!

Dorotheen-Quartier i Stuttgarts nye centrum

I umiddelbar nærhed af den travle Charlottenplatz inviterer Dorotheen-Quartier dig til en stilfuld shoppingtur i Stuttgart. Oplev luksusmærker inden for mode, kunst og livsstil, og lad dig føre ind i Stuttgarts fine shoppingverden af DOQU, som åbnede i 2017.

Endnu mere sjov shopping i og omkring Stuttgart

Kan du lide at jage gode tilbud, og er du fan af store mærker? Så er Outlet City Metzingen det helt rigtige sted for dig! Metzingen ligger 1 times kørsel fra Stuttgart Mitte og er Stuttgarts adresse for tilbudsjægere. I hjertet af Stuttgart vil den historiske Stuttgart Market Hall tage dig med til en verden af duftende lækkerier - simpelthen et must-see for gourmeter!

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Stuttgart, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 08.06.2024 15:02:03

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x