Omgivelser

Fakta og tal

Tilmeld dig nu i 2 trin.

Om Wogibtswas.de

Wogibtswas.de er en søgetjeneste og katalogudbyder, der hjælper dig som erhvervsdrivende med at få nye kunder til din forretning. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din butik, din virksomhed eller din filial på vores side og angive, hvilke produkter eller tjenester du tilbyder. Hvis en bruger søger i dit område efter et produkt eller en tjeneste, som du tilbyder, vil din butik blive vist for ham. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at gøre onlinebrugere til dine kunder.

Det var sådan, det hele begyndte

Den første betaversion af Wogibtswas.de gik online i 2014. Målet var at bringe lokale virksomheder og søgere sammen. Dengang som nu havde detailhandlere og tjenesteudbydere mulighed for at præsentere deres forretning på en tiltalende måde på platformen. Den lokale virksomhedssøgning er stadig en central del af wogibtswas i dag og finder i øjeblikket virksomheder baseret på 60.844 kategorier af varer og tjenester.

I øjeblikket viser wogibtswas.de 1.125.615 forskellige forhandlere i 64.695 byer.

Endnu mere præcis: produktsøgningen

Har drikkevarebutikken rundt om hjørnet min yndlingsøl? I hvilken butik i nærheden kan jeg købe M5-gevindskruer? Og hvilken butik i området har Nike New Balance i min størrelse på lager? I 2018 blev produktsøgningen introduceret. Ud over at søge efter forhandlere efter produktkategori og service, kan brugerne nu også søge efter specifikke produkter i deres område.

Hvor kommer dataene fra?

Vi modtager dataene både fra butiksejerne selv og fra vores bureaupartnere fra lokationsmarkedsføringssektoren, som automatisk offentliggør dem hos os på vegne af deres kunder. Produkter og deres tilgængelighed kan indtastes af forhandlerne selv. Til dette formål tilbyder vi forskellige importmuligheder, såsom Excel- eller feed-import i kundeområdet.

Vores premium-udgivere

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 13.06.2024 02:49:59

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x