Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Essen

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 18459 lokale detailhandlere og butikker i Essen.

Shopping i Essen: en fast adresse i Ruhrområdet siden 1951

Siden 1951 har alle, der forlader hovedbanegården i Essen, set ordene "Shopping City Essen" på taget af hotellet overfor. Med tradition og innovation har Ruhr-metropolen Essen formået at hævde sig som et mangesidet shoppingområde i nordvest i næsten 70 år nu. Men hvad er det, der gør Essen til en så charmerende shoppingby? Og hvilke shopping-højdepunkter har Essen til dig?

Shopping i Essen: Centralt med korte afstande

Hvor specialforretninger allerede i 1950'erne prydede shoppinggaderne, er der i dag stadig traditionelle, ejerledede butikker, der indbyder til at kigge og slentre. Især langs Kettwiger Strasse og Rüttenscheider Strasse, som også populært kaldes "Rü" i Essen, sørger veletablerede stormagasiner og specialforretninger for masser af variation og den bedste kundeservice. Selvfølgelig er der også talrige kædebutikker fra store, internationale kæder at finde her. Men det er også værd at tage et kig på de tilstødende stræder, hvor mange små specialbutikker har slået sig ned.

Shoppingcentre i Essen: Shopping i al slags vejr

Shoppingbyen Essen lever op til sit ry, især på Limbecker Platz, hvor shoppingcentret Limbecker Platz, der åbnede i 2009, er et af de største i Tyskland. I alt 200 butikker, kæder og restauranter har slået sig ned her og giver et attraktivt miks af sektorer i umiddelbar nærhed af Essens hovedbanegård. På den anden side har den stilfulde Theaterpassage med sine mange luksusbutikker i højprissegmentet skabt sig et navn som en fornem adresse i Essen. I Allee-Center i Altenessen er de ca. 80 butikker derimod mere afslappede.

Spadsere væk fra shoppingmylderet

Det er også muligt at shoppe i Essen uden trængsel og køer, for eksempel omkring Isenbergplatz i Südviertel. Her har især unge designere og kreative kunstnere slået sig ned og inviterer dig til at shoppe væk fra menneskemylderet med deres små atelierer, værksteder og butikker. Den barokke gamle bydel Kettwig udstråler på den anden side småbyflair, og her finder du små, fine butikker.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Essen, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 11.12.2023 22:05:15

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x