Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Düsseldorf

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 24355 lokale detailhandlere og butikker i Düsseldorf.

Populære mærker i Düsseldorf

Shopping i Düsseldorf: En sofistikeret shoppingby ved Rhinen

Milano, Paris, Düsseldorf - det er ikke usædvanligt, at den rolige by ved Rhinen bliver nævnt i samme åndedrag som Europas modehovedstæder. Men hvorfor? Hvad er det, der gør Düsseldorfs shoppingdistrikt så specielt? Og hvor er det ellers skønt at shoppe i Düsseldorf?

Düsseldorfs flagskibsbutik "Kö

Det er ikke kvantitet, der tæller, men kvalitet. Det er præcis, hvad Düsseldorfs Königsallee handler om, hvor en usædvanlig høj tæthed af designerbutikker er linet op ved siden af hinanden, hvilket garanterer en kosmopolitisk og omfattende luksusshoppingoplevelse på den mindste plads. Hvad enten det er Joop, Jil Sander, Kenzo, Armani eller Onofri, så er det måske derfor, at så mange berømtheder tiltrækkes af de omkring 90 butikker på "Kö"?

Shopping under ét tag: shoppingcentre i Düsseldorf

Kö-Galerie ligger i umiddelbar nærhed af "Kö". Med i alt 130 eksklusive specialbutikker byder Kö-Galerie på en shoppingoplevelse af den helt store slags. Den stilfulde shoppingdag i Kö-Galerie afrundes med et udvalgt udvalg af gastronomiske lækkerier. I shoppingcentret Sevens handler det derimod om design, mode, multimedier og livsstil. De 45 butikker i Stilwerk byder også på kreative ideer til boligen og meget mere, mens Schadow-Arkaden også har et eksklusivt udvalg af varer.

Shoppingkvarterer i Düsseldorf

Hvor kan du finde trendy ting? Hvor kan man finde kunst? Og hvor er design på hjemmebane? I Düsseldorfs gamle bydel finder du ikke kun den legendariske "verdens længste skranke", men også et væld af små, uafhængige butikker, der forsøder din shoppingdag i Düsseldorf med kreative tilbud og butiksvinduer. Fra kunst, mode og design til livsstil - her er noget for enhver smag. Düsseldorfs Karlstadt er også hyggelig med et ugentligt marked, antikviteter og gallerier, der giver masser af variation. Det japanske kvarter omkring Immermannstraße er multikulturelt, mens City Süd hovedsageligt er hjemsted for store kæder og internationale kædebutikker.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Düsseldorf, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 11.12.2023 22:45:49

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x