Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Frankfurt am Main

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 16999 lokale detailhandlere og butikker i Frankfurt am Main.

Populære mærker i Frankfurt am Main

Shopping i Frankfurt am Main: shopping sjov omkring Zeil

Frankfurt am Main er kendt for sin børs og det nærliggende bankdistrikt. Men universitetsbyen ved Main er også et overraskende varieret og mangfoldigt shoppingområde. Hvad enten det drejer sig om genbrug, antikviteter, kunst, mode, teknologi eller livsstil, så er der intet i Frankfurt am Main, som ikke kan fås. Det er i hvert fald, hvad disse shoppingadresser i hjertet af bymidten med 700.000 indbyggere lover.

Shoppinggader i Frankfurt/Main

Med Zeil har shoppingbyen Frankfurt/Main en af de mest omsætningsrige shoppinggader i Europa. Men det er også værd at tage et kig på sidegaderne. Töngesgasse, den ældste promenade i byen, er et besøg værd. I Neue Kräme er der derimod ikke kun en masse "ting" at kigge på, men klosteret indbyder også til en kontemplativ pause. Med Fressgass` har Frankfurt/Main et farverigt gastronomisk potpourri, der passer til enhver smag. Specialbutikkerne er derimod samlet i Schillerstraße, mens Goethestraße er hjemsted for eksklusive luksusmærker, og Schweizer Straße overrasker med mange traditionelle butikker. Leipziger Strasse og Münchener Strasse er kreative og farverige. At shoppe i regn og blæst er derimod bare sjovt i disse shoppingcentre i Frankfurt/Main:

Shoppingcentre i Frankfurt/Main

Shoppingcentret MyZeil i hjertet af shoppingbyen Frankfurt/Main er den bedste adresse, når det gælder shoppingcentre. MyZeil åbnede i 2009 og huser i alt 100 butikker og restauranter på et areal på 77.000 kvadratmeter. Nyere er Skyline Plaza, som ligger lige ved siden af det nye Europaviertel og først åbnede i 2013. Med Nordwest-Zentrum har Frankfurt/Main også et af de største indkøbscentre i det centrale Tyskland. Omkring 150 butikker har etableret sig her og udgør tilsammen en yderst attraktiv blanding af brancher. Hessen-Center, som åbnede i 1971, huser også 150 butikker. Det gør ikke bare Hessen-Center til et af de første shoppingcentre i Tyskland, men skaber også en utrolig tæthed af butikker på et areal på kun 36.000 m².

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Frankfurt am Main, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 08.06.2024 14:50:06

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x