Omgivelser

Lokale butikker: shopping og indkøb i Köln

Find sortiment, åbningstider og mere info fra 22546 lokale detailhandlere og butikker i Köln.

Shopping i Køln: Livlig shoppingmetropol ved Rhinen

Alle, der kender Køln, ved, at byens mest populære shoppingstrøg strækker sig fra Hohe Strasse til Schildergasse og Neumarkt. Der er lækre ting at opdage i de små specialbutikker. Designere viser de nyeste modetrends i store butiksvinduer, og hyggelige caféer indbyder til at blive hængende indimellem. Men hvad er der ellers at opdage i shoppingbyen Köln?

Shoppingkvarterer i Køln med det der helt særlige

Det belgiske kvarter indbyder til at slentre en tur og nyde Kölns byliv. Med sine individuelle specialbutikker og nogle mærker og butikker fra Belgien lever kvarteret mere end op til sit navn. Butikslivet i Kölns Südstadt er også unikt, hvor du finder en række traditionelle butikker omkring Chlodwigplatz. Kvartererne Rathenau og Musikerviertel byder også på smukke udstillinger og attraktive butiksvinduer.

Shoppingcentre i Köln: shopping for hele familien

Uanset om det er legetøj, mode, teknologi eller livsstil, så finder du hurtigt det, du leder efter i disse shoppingcentre i Köln. Rhein-Center, for eksempel, imponerer med sin centrale beliggenhed og uovertrufne størrelse. Mens du slentrer gennem 180 butikker her, vil Köln Arcaden overraske dig med en mangfoldig blanding af sektorer. Butikkerne i Hürth Park ligger næsten på en helt ny grund, men scorer med et stort udvalg af mærker og masser af plads. Lille, men fint, er derimod City-Center Chorweiler, som er din bedste shoppingadresse i Köln til dagligvarer og nyttige tjenester.

Shoppingtips Köln: unikke ting at opdage her

Hvem kender ikke Klosterfrau Melissengeist cologne? Du kan f.eks. købe den på traditionel vis på det ældste apotek i domkirkebyen, Paradies Apotheke i Severinstraße, som kan dateres tilbage til 1618. Og det er ikke kun børn, der vil gøre store øjne: Hos Pattevugel i Zülpicher Straße handler alt om drager og bæredygtigt sportsudstyr. En butik kun med bestik? Men ja! Det kan du finde hos Besteckhaus Glaub i Komödienstraße. Men måske vil du også gerne have lidt kunst? Tante Sabine glæder sig til dit besøg i hendes kunstkiosk i Hültzstraße.

Er der noget, der mangler her?

Har du en virksomhed i Köln, så opret den gratis i et par trin.


Tilmeld dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alle mærkenavne og varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle oplysninger er uden garanti. Status 11.12.2023 23:51:36

OP

Vælg dit land og sprog

This page also exists in your language! english english | Close x